Avlastningsfamilj

midsommarafton

jag ska börja med att hälsa ett tack till min familj som gav mig en gitarr i konfapresent, även om jag inte kan spela så kom den till god användning igår. :)

det var a 40 pers här igår på midsommarfirande, alla var dyngfulla. eller ja, inte alla, vi barn var ju självklart inte onyktra.
vi hade ett stort partytält på vår gård med buffé och världens trevligaste sällskap. det kom folk från hela sverige, även en familj som flög hit från spanien bara för att fira midsommar med oss :)
väldigt trevligt var det iallafall :) allt ifrån punkare till schlagertjejer var här, och det var alla åldrar! från 6 månader till typ 65 :)

mysigt mysigt, men alla ska stanna här i en vecka, och det är ju som sagt 40 pers så jag ska bo hos min avlastningsfamilj i veckan så jag inte behöver få nåt utbrott eller nåt när nicolinas familj är här.. så säger hon iaf.

jag älskar att vara i min avlastningsfamilj, hon som är min "avlastningsmamma" är den bästa vuxna som inte är familj jag träffat. jag kan prata med henne om allt! jag har jätteroligt jämt när jag är hos henne, hon är underbar! och ett plus i kanten är ju att hennes dotter som är 19 och jag har blivigt jättebra vänner, så jag har alltid en kompis när jag är där. så jag längtar tills hon hämtar mig nu :)

nu ska jag packa inför veckan! hoppas ni hade en lika fin midsommar som jag :)

puss och kram från er elin ♥

bra

jag har blivigt helt beroende av två skitlåtar. det här kallar jag skämslåtar....  döm mig inte nu allihopa ;)

heartache on the dacefloor - janet

runaway - darin

haha, jag tycker att dom är sköna, men ingen annan tycker det..  aja, den bjuder jag på :)

en till skämslåt är :

hold on - måns zelmerlöw

hahaha jag ligger och skrattar åt mig själv.. hoppas det roar er också :)

jag trodde jag hade ont - jag visste inte vad som komma skulle

FYFAAN igår vaknade jag klockan tre på natten av smärtani min hud, jag kunde inte ligga ner överhuvudtaget. jag gick omkring i halterneckbikini hela dan, för att ha kläder på mig gör för ont!!!!!!!!!!!!!!  tänk er, att ha något tyg mot kroppen gör så ont att man måste hålla andan. jaja, det var något jag fick lida med.. jag fick i uppgift att måla hela loftet på några timmar. det var typ en halvmeter mellan golv och tak, och snedtak så det var en halvmeter där det var som högst i tak. jag höll på att dö av värmen däruppe.. USCH!
jag blev iallafall klar och kunde ta emot 200 spänn... det var inte värt det faktiskt. men har man börjat med något måste man slutföra. faktiskt. det fick jag lära mig av mina föräldrar när jag ville sluta ta danslektioner mitt i terminen, det fick jag inte, så det va´r bara att ställa sig där och viffta lite med armar och ben, men jag slutförde. jag är stolt.

nu ska jag lägga mig och lida lite och lyssna på musik. hörs sen!

PUSSS

det här suger

alla mina syskon har fåttlite valon-blod i sig, utom jag.
domblir bruns på en kvart - jag blir bränd med blåsor på en kvart

jag har bränt mig idag,. jättemycket. jag har sjukt ont i hela kroppen efter att ha gått med gräsklipparn hela dan. mina blåsor i händerna spricker sådet svider ännu mer nu.

DET HÄR SUGER.

nu ska jag sova så denna förskräckliga dag blir över fort.
god natt

BTW

Ni vet väll att man kan kommentera inläggen?
Gör som Y redan gjort, det är roligt :)
hett tips alltså ;)

puss


dålig uppdatering

ja, det har varit dålig uppdatering idag, jag skyller på att jag har sovit till 10, sen bredde jag 3 mackor, men jag orkade inte den tredje, och nicolina gör hur i helvette om man slänger mat man tagit för sig. jag fick en idé som en blixt från ovan. - jag rullade in kvarvarande macka i hushållspapper jag gömde den under en massa skräp i soptunnan, och så blev man av med det problemet! :)

halv 11 började jag jobba. jag känner mig lite som en fastighetskötare haha
idag har jag inte målat, jag har klippt gräset.
det låter kanskeinte så farligt, men tro mig, jag ville typ dö.
vår "åkgräsklippare" är tasig och vi har en stor hundträningsbana på gården som är större än två 7manna fotbollsplaner typ. FYFAN! det är livsviktigt att det blir raka och snygga ränder också, så man får bara gå fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka... you get the deal? nu är mina handflator fylla men vätskeblåsor. jag kan ju säga att det svider så in i helvette iallafall, sen vet nog alla typ hur det känns. det gör ont att bara skriva det här inlägget. tyck synd om mig

så jag har klippt gräs, UTAN PAUS från halv 11 i morse till halv 5 nu på eftermiddan. jag har tjänar 250 spänn idag iaf ;)

jag frågar mig ständigt om det är värt allt slit, men ja, det är faktiskt det, för i allt helvette har det ju faktiskt varit  sol och varmt idag, så jag har klippt gräset i bikini, så det var skönt också. + att jag hade hörselkopor med inbyggd radio i så jag kunde lyssna ostört hela dagen, och inte höra ett ljud ifrånåbäket framför mig.

att klippa gräs var också lite som terapi, som målningen.. sånt tror jag att ett b-barn som jag behöver.. haha pappa tror jag förstår det där sista iaf ;)

jaja, nu ska jag läggamig och sova tror jag, jag är helt slut. eller nä en ännu bättre idé! jag går ut och solar med en bra bok. - SPIKAT

PUSS OCH KRAAM

ps. Johanna (min kära syster) påminnde mig om att jag skulle ändra nåt jag hela tiden råkar länga ur mig..
jag säger ofta att jag inte har någon familj. Jag hör själv när jag tänker efter att det är helt fel, och det är inte heller så jag menar. Jag har en familj, en underbar, jobbig, kärleksfull och dryg familj som de flesta andra. Det jag menar när jag säger att jag inte har någon familj är att jag inte har någon närvarande familj, och det är stor skillnad. jag kommer aldrig hem efter skolan och träffar min familj som de flesta andra i min ålder gör. det är jättejobbigt attinte ha er allesammans här med mig. Men omständigheterna har ju inte varit de bästa. Men jag vill att ni ska veta att jag försökte, och försöker varje dag att förbättra mig. Jag saknar er, tro det eller ej så tänker jag på er flera gånger per dag, var och en av er. Y, O, J, J, L, mamma, pappa och W .ds ♥

W

W har ätit gröt! haha dundermysigt. tänk att en människa kan bli så lyckligt av att äta gröt.. gröt, en blandning av en massa äckliga saker.. farmors gröt var super. hon hade så mycket smör i gröten så att det nätan rann om den. jag saknar farmorgröt, och farmor.

hela min kropp är helt svartprickig. jag har målat och målat och målat... det blev inte bara därren som blev svart, även jag fick min färgdos. att måla bara svart svart svart på stora stalldörrar har visat sig vara lite som terapi för mig, jag stänger av hjärnan och fokuserar bara på att måla. jag slipper tänka. slipper ha ångest. jag slipper allt. bara måla måla måla. ett plus ikanten är ju att jag får betalt. tänk om jag fått det för att gå hos psygolog? isåfall hade jag nog varit mångmiljonär vid det här laget. aja, sånt är livet

puss och kram

Mamma

vissa dagar saknar man sina föräldrar mer än andra.
jag vill göra pedikyr, men mamma brukar alltid göra det på mig, hon är världens bästa på att massera fötter faktiskt. förutom när hon masserar hälarna, det kittlas något så outhärdligt mycket, så hon är bannad från just det området.
nu hade jag tänkt göra pedikyr, men när jag precis skulle plockafram saker till det så kom jag på att bara för att jag gör pedikyr så kommer jag inte få den där kännslan som när mamma gör det. pedikyren i sig är egentligen ingenting viktigt. men kännslan när mamma och jag bäddat ner oss i soffan och hon masserar mina fötter med en massa salvor som luktar mint, den kännslan går inte att få utan henne.

det är såna här gånger saknaden är som störst. mamma, min mamma, ibland så hatar jag dig och vill aldrig mer se dig, men du är min mamma. du gav mig liv, ingen kan någonsin ta din plats i mitt hjärta. jag saknar dig. jag saknar oss.

BLÄÄÄÄ

Det blev ingen bio för mig.. du har jag förstört både min och Bs kväll :P jag orkade inte stressa in till stan och eftersom att jag inte skullemed såville inte B heller gå, han ville inte vara "svans" på dom andra paren :P hahahaha jävligt töntigt enligt mig, men också lite gulligt :)

idag har jag jobbat sammanlagt 5 timmar här hemma..ochmed 50 kr i timmen blir det 250 spänn :P inte direkt en förmögenhet, men eftersom att man inte får något studiebidrag under sommaren så är varje öre värdefullt.

det finns så mycket jag vill hinna med i sommar.. jag vet inte hur jag ska hinna med allt.

men en sak vet jag, jag får inte vara hemma helgen då min födelsedag är. så finns det någon snäll själ i familjen som skulle kunna förbarma sig över mig den helgen så vore det jättebra.. oj, det låter lite som en kontaktannons...  haha

nu ska jag se klart på braveheart.. PUSSSSSSS

BIO

om jag orkar göra mig iordning så ska jag på bio ikväll med b och en massa till. sjukt mysigt! men som sagt.. orkar jag? det tar ju typ ett år att ta sig in till stan härifrån... jag bor ju typ vid världens ände.. aja besked om kvällen kommer senare ;)

puss


Papi

Nu äre ju så att jag saknar pappa väldigt mycket.. jättejättesuperdupermycket. men han seglar ju jorden runt justnu. plus att han tydligen har tänkt ha sin bas i italien. så det blir inte mycket pappa-dotter tid för mig. jag saknar dig otroligt,

oväntat...

Självklart somnade jag halvvägs in i filmen, vilket inte varnågonöverraskning. jag fortsatte att titta på filmen så fort jag vaknade i morse. men det gickinge vidare bra eftersom att nicolina gormade om dittenoch datten varannan minut. pga tjatet gav jag uppmitt filmtittande och gick ut ochjobbade istället. två stalldörrar blev målade tre varv.. sjukt jobbigt men jag fickhundra spänn:P haha inte värt det,men nu slipper jag iaf ha ångest över att jag inte gjort nåt idag.

återkommer sen!

puss och kram

Mel Gibson

Mel Gibson.. killen i "vad kvinnor vill ha". jag kan förstå att han inte har långt hår till vardags av att dömma filmen Bravehearts framsida. så sjukt ful han är i långt hår.. är någon man fin i långt hår är väl den stora frågan. mitt svar är NEJ
jaja, nog om Mels något pinsamma hårväxt.
jag har beslutat mig för att sova nu. jag har tvättat bort allt smink och borstat tänderna och krupit ner under täcket. SJUKT SKÖNT!  jag har tänkt somna till en film som vanligt.. idag har jag valt filmen braveheartsom min sömntablett. har aldrig sett den så jag hoppas den är bra.

lots of love!


Måndag 15/6 - 09

Idag har jag inte gjort så mycket.. lite som alla andra dagar alltså. jag vaknade vid halv 10 och började göra mig iordning för att åka till stan och träffa B. Det slutade med att vi for till Gränby centrum istället.. men det var mysigt :)

jag fullständigt hatar mina fosterföräldrars kättfärssås, så sjukt äcklig. smakar bara grillkrydda typ. Jag har sagt TUSEN gånger på diskreta sätt att jag inte gillar köttfärsås... men det verkar inte vara någon sombryr sig om vad jag tycker i det här huset.

mitt sommarlov började i fredags och det känns redan som om det är höst... vädret är mulet, regnigt, kallt och fullständigt förjävligt.

ÅH! vill ni veta en rolig sak som kommed posten för någon dagsen? - ett kort från mamma med 500 kr :) den ni!
jag blev jätteglad, alltså är detta ett hett familjetips allihopa ;)

jag funderar på att förlänga håret.. men jag tror att jag kommer se ut som en misslyckad fjortis i det, så jag tror jag hoppar det och lägger mina pengar på något viktigare, somtyp kläder :P

jag fick just nu i skrivande stund en idé... min bror och hans underbara fru har en son som inte är alls gammal.. född i februari.. eftersom att detta är det första barnet sen mig på pappas sida är denna W väldigt uppmärksammad. Innan han föddes trodde jag inte att man kunde ha sådana känslor för ett barn som jag knapt träffar som jag har för W. Så fort jag såg honom så kände jag en sån lycka som jag aldrig känt förut. Han var det finaste i hela världen, jag har sån otrolig kärlek till detta barn.. jag skulle utan tvekan gemitt liv för honom, låter kanskelite drastiskt men det är så.
så min idé var iallafall att göra en liten bok av bilder på honom och små texter och sånt och ge detta till honom när han är typ 18. Själv hade jag uppskattat detta enormt.
det ska jag göra. - SPIKAT

så nu ska jag börja med det.. lite mysigt med pyssel såhär i mörkret med regnet smattrandes mot rutan.

puss och kram!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0